ÚSMĚV...

13. 2. 2009 21:00
Rubrika: Obrázky

“Úsměv nestojí nic a vynáší mnoho. Obohacuje toho, kdo jej přijímá, aniž by ochuzoval toho, kdo jej daruje. Kdybys potkal někoho, kdo by neměl pro Tebe úsměv, ačloliv na něj čekáš...Buď tak velkodušný a potěš ho Ty svým úsměvem, protože nikdo tak nepotřebuje úsměv, jako ten, kdo ho nemá pro druhé. Ty jsi ještě nepotkal Krista? Udělej pro to něco! Krista můžeš potkat v zimě v promrzlém popeláři, když mu nabídneš něco na zahřátí. Můžeš ho potkat v dítěti, které žije bez matky a Ty ho nenecháš odejít jen tak. Poznáš ho možná v bezmocném starci, od kterého se i nedostane pochvaly. Přeju Ti, abys ho uviděl v očích čistého člověka...Hlavu nos trochu skloněnou, co když bude ležet v blátě na zemi. Když ho všichni obejdou, Ty ho zvedni! Když se takto potkáš s Kristem, nech si to dlouho sám pro sebe. Když potkáš Krista, budeš plakat štěstím...“

Obrázek “http://www2.arnes.si/~osspidriple/arhiv/solskoleto200405/drugo/afrika/afrika.JPG” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
 

 

 

 

 

 

 

 
Zobrazeno 1120×

Komentáře

Kájina

moc hezké..:)

artep1605

Nádherné...pravdivé...a ohromně těžké naplňovat... :)

kacarovi3

"nikdo tak nepotřebuje úsměv, jako ten, kdo ho nemá pro druhé"
Většinou úsměv oplácíme úsměvem.Někdy nás pohorší a obracíme se zády.Evo,tvá myšlenka je úžasná.Ach,kdyby tak všichni věřící jednali.Někdy stačí začít od sebe.Mám to v sobě už dlouho ale chtít dávat úsměv,dobré slovo a udělat to vždy,při každém potkání,to jsou dvě různé věci.Většinou při setkání lidí se mnou,lásku dávám,cítí ji.Jen mám problém s těmi negativními lidmi.Pozdravím,to ano ale úsměv ani dobré slovo ze sebe nedostanu.Nejraději bych se takovým lidem vyhnul obloukem.U nás ve vesnici je spousta takových lidí.Já vím,je toho moc,co na sobě musím změnit,snažit se být lepší.Pavel.

Eva Slováčková

není to někdy jednoduché, obzvlášť na lidi, které nemusíme.... článek je daný do uvozovek, nejsou to mé myšlenky, jen sem to někde viděla a líbilo se mi to, tak jsem to tady dala :)

kacarovi3

Evo,líbila se ti ta myšlenka,ztotožnila ses s ní a proto se stala i tvou.Teď je i mou.Proto jsme tu na signálech.Učíme se jeden od druhého,dáváme si lásku k Bohu i jeden druhému.Co teď dělám?Uvařil jsem si krupici a než vychladne,chvíli tu píši. Přemýšlím,odkud se vzal ten popelec.Židi měli ve zvyku,když truchlili nebo si chtěli udobřit Boha,tak si s sypali na hlavu popel,roztrhali si na sobe oblečení a postili se.Kdo ví, co se stalo Ježíši,když zasekl sekeru do špalku a odešel na poušť hledat sebe i Boha.

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková